2007. október 10., szerda

Gondolataim

Ha van Isten, és az Igazságos, akkor nem létezhet kiválasztott nép, hiszen Isten mindenkit egyformán szeret. Amúgy is miért pont a fia gyilkosait szeretné jobban a többieknél? Ha Isten jó, és megbocsájtó, miért lenne szüksége áldozatra? Megbocsájtana és kész. Miért kínoztatná meg a saját fiát? Mi értelme egy ártatlant feláldozni a világért, ami ettől amúgy sem lesz jobb? Jézus nem megváltotta a bűneinket, hanem Isteni lényével mutatott egy irányt, egy utat. Nem azért jött ide, hogy a gonosz népe feláldozza. Nincs megváltás!!! A bűneiért mindenki saját maga felel. Jézus nem vitte el senki bűneit, mint ahogy a gyónástól sem tűnik el senki bűne. A bűnből csak egy megváltás létezik, ha jóvátesszük mindazt, amit elkövettünk. Senki nem veheti le a vállunkról a terhet, csak saját magunk, és az, aki ellen elkövettük, ha az a másik meg tudja bocsájtani. A lelkiismeret az, ami mutatja benned, hogy mindez sikerült-e. Ha Isten igazságos, akkor miért nem egyenlő eséllyel születünk az életre? Van, aki gazdag, van aki szegény. Van aki betegen születik, van aki egészségesen. Mindez csak akkor lehet igazságos, ha többször születünk újjá, ugyanis ebben az esetben a több életben kiegyenlítődhetnek ezek a dolgok, illetve a bűneink és az érdemeink álltal kaphatjuk meg a sorshelyzeteket. Nem létezhet eredendő bűn!!! Senki nem felelhet mások bűneiért, mindenkinek a saját bűneiért kell elszámolnia. Vagyis nem eredendő bűn van, hanem a saját bűneinket cipeljük magunkkal, és ezeket kell jóvátennünk. Lehet az életünk szenvedés, talán sokszor úgy érezzük szebb és jobb életet érdemelnénk, de mindennek oka van, minden ok, és okozat. Aztán az is lehet, hogy valami nem büntetésből van, hanem csak tanításból, egyszerűen csak azért, hogy valamire rávezessen minket. Isten nem azért rakta oda a tudás fáját, hogy bűnbe vigye az emberiséget, nem volt tiltott gyümölcs. A tudást szándékosan kaptuk, más kérdés, hogy mindezt az ember fel tudja használni jóra is, meg rosszra is, a döntés a mi kezünkben van, a felelősség is a miénk mindezért.

Jelenleg a földön a jó és a rossz harca folyik, egy fordított világban élünk. Nem minden az, aminek látszik, és nem mindig az, aminek mások mondják. Még a történelmi események is meg vannak hamisítva egy másik népcsoport érdekében, az ősi kőtáblák sokat mesélnek mindezekről a dolgokról.

A gonosz mindig megpróbál a jó álarca mögé bújni, és a jó köpenyébe burkolózni, míg a valódi jót megpróbálja gonosznak bemutatni. Viszont hiába leplezi magát azok előtt, akik nyitott szemmel járnak a világban, mert az álarc mögül mindig kilóg az árulkodó jel: egy hatalmas kampós orr. A köpeny sem takarja már rendesen, onnan is kikandikál egy metszett, csonkolt kis valami.

A világon minden változik, a két pólus is folyton váltakozik, hol az egyik kerül hatalomra, hol a másik. Egyszer aztán minden birodalom összeomlik, a mai világrend sem fog örökké tartani. Egyszer vége lesz a sötétségnek is, és újra feljön a Nap.

A jelenlegi judeo-kereszténység nem jó semmire, Pál Apostol álltal teljesen elkorcsosult, és elferdítették. Pál Apostol soha nem találkozott Jézussal, állítólag a damaszkuszi úton jelent meg neki, de inkább csak arról van szó, hogy már nem tudták eltaposni az igazi hitet, és ezért ezt az alakot beépítették, hogy ha már a kereszténységet eltaposni nem tudják, akkor fordítsák inkább a saját javukra. Azóta arra tanítanak minket, hogy tiszteljük a felsőbbrendűeket, és tartsuk oda a másik orcánkat is. Engedjük magunkat elnyomni és megtaposni. Az ősi hitben igenis joga volt az embereknek és a népeknek a jogos önvédelemhez, sőt kötelesség volt. A szentháromság nem azt jelentette, hogy Atya-Fiú-Szentlélek, mint a mai kereszténységben, hanem Atya-Anya-Fiúban gondolkodtak, mint ahogy a teremtéshez is két pólusra van szükség, Férfira és Nőre, az egyik sem lehet meg egymás nélkül, de állandó harc is megy köztük. A Tűz nem lehet meg a Víz nélkül és fordítva, de egyensúlyra is kell törekedniük, mert ha a Tűz kerül túlsúlyba, akkor felszárítja a vizet, ha a Víz, akkor kioltja a tüzet. Esetleg mind a kettő túl nagy erejénél robbanás. A párkapcsolatok is így működnek. Ha létrejön az egyensúly, akkor a kettő nászából megszületik gyermekük, a Fény. A régi Sumér teremtéstörténetben is az élet alapköve a Tűz és a víz. A Nap melege leszállt a vizek mélységeibe, és azt átmelegítve ott élet születik. Minden vallás a Sumérból nőtt ki, aztán szerteágaztak a különböző népek politikai érdekei szerint, de a sumérok is hozták ezt a hitet, egy másik bolygóról. A lényeg most nem is ez, hanem, hogy a természet törvényei is ezeket a dolgokat támasztják alá. A Természet törvényei, Isten törvényei, mivel mindezt Isten hozta létre. A kettő egy és ugyanaz, én legalábbis ebben hiszek, és nem a természetellenes másságokban.

Miért kell kivinni bizonyos embereknek a másságukat az utcára és ott parádézni vele? Ha végigmegyek a gyermekemmel az utcán, miért kell ezt netán a kislányomnak is végignézni? Miért erőszakolják a társadalomra azt, hogy nézze végig, amit esetleg két korcs az utcán művel egymással? Miért akarnak ezek gyereket nevelni? A homokosok között van a legtöbb pedofil. Ráadásul egyszer láttam egy dokumentumfilmet, egy bizonyos országról szólt, ahol az a szokás, hogy ha sok fiúgyermek születik egy családban, és ők leányra vágytak, akkor egy gyermeket leányként nevelnek fel.Az így nevelt gyerekek felnőttkorunkra mind ferdehajlamúak lettek, szóval rengeteget számít a nevelés is. Szerintem nem szabad az ilyeneknek gyermeket adni a kezébe. Egyébként is, Isten szándékosan nem adta meg két egyneműnek a teremtés lehetőségét. Miért gondolják egyesek, hogy felülbírálhatják Istent? Nem szabadna, hogy ezek a ferdehajlamúak nyilvános helyeken teret kapjanak Milyen jogokat akarnak? Nyilvánvalóan külön jogokat. Hát nem ugyanazok a jogaik mint nekünk? Ugyanúgy házasodhatnak, ugyanúgy csinálhatnak maguknak gyermeket, ha Isten is úgy akarja, vagyis egy férfi ugyanúgy elvehet egy nőt, vagy a nő hozzámehet egy férfihoz. Ugyanazok a jogok. Nem? Csinálhatnak így gyereket is maguknak. Van joguk hozzá? :) Amúgy meg nem hiába nem szaporodhatnak az ilyenek, mert ez az Isten, és a Természet rendje. Szóval fölösleges ezeknek sírniuk, mert ugyanazokkal a jogokkal rendelkeznek, mint bárki más. Sajnos a mai világ ebbe az irányba manipulálja az embereket, teljesen elferdíti a liberalizmus az emberek gondolkodását. A párkapcsolatok is nagyrészt ezért mennek tönkr, mert a liberális értékrendben nincsenek már erkölcsök. A médiák is ezt sugallják, a gyermekeinknek ezt tanítják az iskolában. A történelmünket meghamisítják, a jelképeinket tiltják. Munkahelyeinken vadásznak ránk a nézeteinkért és létbizonytalanságban tartanak minket. Rombolják a Magyarságot. Nekik csak az idegen, és a másság ami szép, mert maguk is idegenek és tőlünk merőben mások. Röviden most ennyit akartam, talán sokan nem értenek velem egyet bizonyos kérdésekben, biztosan sokan fognak utálni, de én így látom ezeket a kérdéseket. Hiszek Istenben, Jézusban, a Szkíta-kereszténységben, ahol egyébként Jézus(EN-LIL) nem is volt zsidó, hanem Pártus herceg. Szóval van egy hitem, amiben benne van az újjászületés is, de nekem egészen más a véleményem bizonyos dolgokról, mint a nagy átlagnak. Ez van, ez az én másságom. Fogadjátok el! :)

1 megjegyzés:

Provorsus írta...

Hála Istennek, egyre többen vagyunk (vagy csak erősebben hallani a hangunkat) akik ezt az utat, (nem szeretem ezt mondani, de talán az IGAZ utat) keresik.

Üdv., G.